top of page

Website is goed te kijken op de telefoon, maar op de pc of laptop is de site beter te bekijken!

Eindelijk, we kunnen weer naar Florida!

Eigenlijk hadden we de hoop opgegeven en zijn we in September op het laatste moment naar Italië gegaan. Wat ook prachtig was hoor!

Toen we hoorde dat het toch ging gebeuren dat in November Amerika toch open zou gaan, hebben we de laatste dagen bij elkaar gesprokkeld en zijn we een weekje naar Florida gegaan.

Het was wel een heel gedoe alles rondom Corona te regelen. Ondanks dat we gevaccineerd zijn moeten we wel ons laten testen en de test mag niet ouder zijn dan 72 uur als we Amerika in komen. En het is toch spannend als je een dag voor je vlucht op de uitslag zit te wachten... want wat nou als? maar goed deze vraag hoefde gelukkig niet beantwoord te worden.

Maar alleen met de test waren we er nog niet.... ook onze vaccinatie bewijzen moesten in orde zijn... En bij Bas is dat vanaf het begin af aan al een hel gezeur geweest. En geloof me met de overheid aan de telefoon ga je er niet niet uitkomen.... maar alles is voor elkaar voor vertrek!

En we hebben genoten! Het is heel anders dan Februari/Maart. Nu zit je aan het einde van de regenperiode en er is heel veel water overal, maar dat betekend dat de vogels erg verspreid zitten waar we normaal aan het einde van het droge seizoen zitten en vogels opzoek moeten naar het water.

Maar dat mag de pret niet drukken het was een heerlijke week!

We zijn de hele week op 1 plek gebleven en hebben vanuit daar tripjes gemaakt. We sliepen in Port of the Islands Resort, we hadden een klein appartementje met een klein keukentje en een terras... was echt prima.

 November 2021
bottom of page